MHP Laser haar tattoo

Camoufleren van Littekens.

Bij MHP Laser bent u in goede handen voor deze behandeling!

MICRO HAAR PIGMENTATIE (MHP) IS DE IDEALE OPLOSSING OM LITTEKENS TE CAMOUFLEREN.

Met micro haar pigmentatie (mhp) techniek kun je littekens van bijvoorbeeld een FUT- haar transplantatie (dit kan een behoorlijk litteken op het achterhoofd zijn) of bij een FUE haartransplantatie kunnen littekens ontstaan of  littekens van een andere operatie camoufleren.

Voordat er kan worden overgegaan tot het Camoufleren van het litteken, dient het litteken niet meer rood of onrustig te zijn.
Ook moet het litteken minimaal een half jaar oud zijn voordat deze met behulp van de mhp techniek gecamoufleerd kan worden.
Met deze micro haar pigmentatie (Mhp) techniek worden er gekleurde pigmententen in hoofdhuid aangebracht, deze pigmenten passen bij je eigen haarkleur en maken het litteken onzichtbaar.
Door het litteken weg te laten werken weet ik zeker dat je zelfvertrouwen een boost krijgt!!

Zichtbaar aanwezige littekens op je hoofd kunnen je een vervelend gevoel geven. Micro haar pigmentatie litteken is een mogelijkheid om littekens na onder meer een haar transplantatie onzichtbaar te verhullen. Een pijnloze behandeling waarna je jezelf geen zorgen meer hoeft te maken over de vaak ontsierende littekens.

MHP Laser en littekens

IS MICRO HAAR PIGMENTATIE LITTEKEN IS SNEL EN EFFECTIEF?

Wil U iets laten doen om de littekens op je hoofd niet op te laten vallen? Door te kiezen voor een MHP-behandeling heb je direct zichtbaar resultaat en U litteken(s) zijn niet langer zichtbaar. De MHP techniek kan worden toegepast bij littekens die minimaal acht tot twaalf maanden aanwezig zijn. Verse littekens moeten eerst de mogelijkheid krijgen om zo goed mogelijk te genezen, en dat duurt zeker acht maanden. Bij ons worden op de plaats van het litteken met behulp van een uiterst fijne naald, niet van echt te onderscheiden haarstoppeltjes in de bovenste huidlaag aangebracht. Dit wordt gedaan met (semi)permanente inkt die hypoallergeen is. U kunt jaarlijks kiezen voor een nabehandeling indien u dit wenst.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN MICRO HAAR PIGMENTATIE VOOR LITTEKEN?

Heb je recentelijk een FUT haartransplantatie ondergaan en wil je het litteken van het donorgebied weg laten werken dan is een MHP-behandeling daar geschikt voor. Haarstoppeltjes worden aangebracht en het eigen haar, voor zover nog aanwezig, groeit in de loop van de tijd over het behandelde litteken heen. Het eindresultaat is precies dat wat je ervan verwacht, een litteken dat niet langer zichtbaar op je hoofd aanwezig is. Micro haar pigmentatie voor litteken geeft je meer zelfvertrouwen dan ooit en niemand zal nog aan je vragen hoe je eigenlijk aan dat litteken op je hoofd bent gekomen.

MICRO HAAR PIGMENTATIE – LITTEKEN SPECIALISTEN

Als u eenmaal de beslissing hebt genomen om voor een micro haar pigmentatie litteken behandeling te kiezen dan zoek je daar de juiste behandelaar voor. Lees daarom verhalen van anderen en reviews over diverse (haar)klinieken. Zeker als u in de fase bent waarin u aan het oriënteert bent op de mogelijkheden.  Een MHP-behandeling kan niet zomaar door iedereen die handig is met een naald worden uitgevoerd. Het is een uiterst verfijnde techniek die een specialist leert door de nodige cursussen en opleidingen te volgen die wij natuurlijk bezitten. Eerst wordt er nauwkeurig naar u hoofdhuid en het litteken gekeken. De specialist doet u een behandelvoorstel en plant één of meerdere sessies in. Afhankelijk van de grootte van het gebied dat behandeld,  zit u per sessie verschillende uren op de behandelbank. Het is dan prettig om te weten dat u voor een behandelaar hebt gekozen met ervaring op zijn of haar vakgebied. Iemand die u op uw gemak weet te stellen, en iemand waar u ook na de behandeling terecht kunt met eventuele vragen, en persoonlijk contact. Een ontsierend litteken behoort met een MHP-behandeling snel tot het verleden.

GRATIS EN VRIJBLIJVEND EEN CONSULT INPLANNEN BIJ DE MHP-LASER?

We ontvangen u graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie litteken’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kunt u uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat voor u gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling, en niet voor verrassingen komt te staan. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp +31633355566 (tevens kunt u direct op het whatsapp-icon op onze website klikken) of via de mail info@mhp-laser.nl, om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen.