MHP Laser haar tattoo

Micro Haar Pigmentatie

Danielle

Alles over Micro Haar Pigmentatie

Micro Haar Pigmentatie (MHP) ofwel Scalp pigmentatie is een niet chirurgische behandeling die o.a kan worden toegepast om littekens en haaruitval te camoufleren. Door een pigmentatie techniek worden hele kleine puntjes pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Op deze wijze lijkt het net of er hele korte stoppeltjes aanwezig zijn.

Deze behandeling kan geheel worden aangepast aan uw wensen.

SHAVEN LOOK

Bij MHP wordt met behulp van verfijnde apparatuur, pigment in uw hoofdhuid ingebracht. De ingebrachte pigment puntjes lijken op natuurlijke haarstoppels. Door deze techniek lijkt het net alsof u een goed onderhouden, kortgeschoren kapsel heeft. De shaven look is het meest geschikt voor degenen die hun haar ongeveer op 1 mm lengte dragen en houden.


 

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER MICRO HAAR PIGMENTATIE

De kans is erg groot dat je wat meer te weten wilt komen over micro haar pigmentatie. Als dit niet het geval zou zijn dan was je immers ook nooit bij dit artikel terecht gekomen. Omdat nog lang niet iedereen bekend is met de betekenis en met de voor- en nadelen van deze behandeling hebben we besloten om de belangrijkste informatie voor jou op een rijtje te zetten!

Wat is micro haar pigmentatie eigenlijk?

Laten we maar eens beginnen bij het begin. Micro haar pigmentatie, ook wel bekend als Micro Hair Pigmentation, is een behandeling waarbij pigmenten en speciaal ontworpen applicatiemethoden rechtstreeks op de hoofdhuid worden aangebracht. Dit wordt gedaan om het natuurlijke uiterlijk van echte haarfollikels na te bootsen. Klinkt een beetje technisch, maar het komt er in feite op neer dat je dankzij micro haar pigmentatie in staat bent om af te komen van een kaal hoofd. Het wordt beschouwd als de beste behandeling in zijn soort die tegenwoordig beschikbaar is om je haar voller te laten lijken of om je kaalheid te camoufleren.

Waarom kiezen voor deze behandeling?

Nu je weet wat micro haar pigmentatie is, is het tijd om te kijken naar de voor- en nadelen. Er zitten nagenoeg geen nadelen aan deze behandeling. Het enige nadeel is dat het licht pijn kan doen tijdens het behandelen zelf, al hangt dit volledig af van de persoon die de behandeling ondergaat. Een groot voordeel van MHP is dat het blijvend is en dat je op een eenvoudige wijze in staat bent om te zorgen voor een geheel nieuwe uitstraling.

Door de vele positieve ervaringen met micro haar pigmentatie is het zeker geen verkeerd om zelf deze behandeling te overwegen. Hoeveel geld de behandeling kost en hoeveel behandelingen je nodig hebt hangt echt af van persoon tot aan persoon. De enige manier om hierachter te komen is door een afspraak aan te maken met een behandelpraktijk

DE 10 VOORDELEN VAN EEN MICRO HAAR PIGMENTATIE (MHP) BEHANDELING

Micro haar pigmentatie, of korting (MHP),  is een van de snelt  groeiende trend onder kalende mannen en vrouwen die graag op een blijvende relatief goedkope manier van hun kaalheid af willen, door optisch haar te creëren. Dit komt voort uit het feit dat mannen die hun haar beginnen te verliezen nu doormiddel van deze techniek hun oude look weer terug zullen krijgen. Helaas breng kaalheid soms het  zelfvertrouwen gevaar, tevens kan men zich misschien niet meer zo aantrekkelijk als vroeger. Voor sommige mannen of vrouwen is een haartransplantatie geschikt, maar ook voor vele niet. Tevens is dit een zeer dure behandeling die niet voor iedereen is weggelegd. Een optische shaven look of een verdichting na een transplantatie wordt mogelijk gemaakt door micro haar pigmentatie (MHP).  Maar wat zijn nu de echte voordelen van een MHP Behandeling?

1. Geen valse beloftes
Producten bestellen op het internet of bij een specialist; vele producten die vooral op internet te verkrijgen zijn beweren dat ze haar opnieuw zullen laten groeien, echter hebben deze producten weinig tot geen effect. Kaal worden kan men drijven tot wanhoop. Soms worden er dure  producten  gekocht door kalende mannen of vrouwen, maar na deze aankoop komt men  vaak bedrogen uit. Micro haar pigmentatie is totaal anders, het geeft direct zichtbaar resultaat en daarnaast ook direct een enorme boost in u zelfvertrouwen.

2. Zeer Betaalbaar
eindeloos blijven betalen voor producten waarvan U niet zeker weet dat het wel effect heeft. En u maar producten blijft proberen zonder resultaat is een dure grap, tevens zal dit u zelfvertrouwen alleen maar meer schaden. Bij micro haar pigmentatie weet u waar u aan toe bent, en dit voor een zeer betaalbare prijs. Als u eenmaal de pigmentatie behandeling heeft uitvoeren, Hoeft u enkel alleen jaarlijks uw pigmentatie op te frissen voor een natuurlijk resultaat. U kunt het hele jaar dus genieten van uw shaved look of verdichting.

3. Zeer Veilig
Veiligheid staat bij MHP-Laser voorop. Om dit te creëren gebruiken wij voor de micro haar pigmentatie inkt op biologische basis, wat de kans op bijwerkingen tot zowel het minimum beperkt. Het ultra-kleine MHP-naaldje gaat 0,5 mm de huid in, dus er is weinig kans op infectie. Tevens is ook niet nodig om bang te zijn voor de naald die wordt gebruikt om de micro haar pigmentatie te zetten.

4. Zeer snel resultaat
Snel resultaat is voor iemand met een must, vooral als het gaat om het u uiterlijk. Elk haargroeimiddel zal u wijzen op het feit dat het een half jaar kan duren voordat de eerste resultaten zichtbaar zijn. Het resultaat zal vaak zijn dat u enkel onnodig kosten heeft gemaakt, voor het niet beloofde resultaat of effect. Micro haar pigmentatie behandeling zorgt ervoor dat het resultaat meteen zichtbaar is. Deze behandeling bestaat meestal uit meerdere sessies. Slechts na behandeling 2 heeft u al een compleet andere look. Na de derde behandeling kunt u er weer een jaar tegenaan zonder u zorgen te maken over u uiterlijk.

5. Zeer snelle genezing
Doordat we werken met naaldjes die maar 0,5 mm de huid ingaan heeft u weinig tot geen last van bijwerkingen. De huid kan  wat rood zijn, maar verder kunt u gelijk weer u dagelijkse werkzaamheden voortzetten.

6. Zeer weinig onderhoud
Haargroeimiddelen die online te koop zijn, kunnen aardig wat geld kosten. Daarnaast is het ook nog eens het geval dat u uw haren wilt stylen doormiddel van verschillende stylingproducten. Dit is nu allemaal verleden tijd doordat u haar met een micro haar pigmentatie behandeling altijd goed zit.

7. Wilt u er weer jonger uit zien?
Kaal worden is helaas een kwaaltje wat ervoor zorgt dat u ouder lijkt. Kaalheid komt vaak voor bij oudere mannen, en tevens  overkomt het ook jongeren al op jonge leeftijd. Een haarlijn en het opvullen van kale plekken kan wonderen doen voor u uiterlijk. U lijkt meteen jaren jonger en krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen, dat maakt de iedereen gelukkig.

8. Ziet er zeer realistisch uit
Doordat wij werken met enkel alleen de beste inkten,  laatste technieken en materialen, ziet een micro haar pigmentatie behandeling er erg realistisch. Hierdoor kunnen de specialisten de kleur exact namaken waardoor wij er voor zorgen, dat u weer u oude natuurlijke nieuwe haarlijn terugkrijgt. Daarnaast hebben wij ook ruime  ervaring met micro haar pigmentatie, wat zorgt voor een optimaal resultaat. Zie ons portfolio op onze website.

9. Langdurig
Omdat een micro haar pigmentatie jaarlijks 1 nabehandeling  nodig heeft, is het voordeel dat u elk jaar de kleur en haarlijn eventueel kan aanpassen. Van de MHP-laser behandeling heeft u jaren plezier. Bij elke leeftijd past een haarlijn of een kleur, dit is makkelijk aan te passen door de jaarlijkse nabehandeling.

10. Verbergt onvolkomenheden
Voor mensen met eventuele littekens van een eerdere FUT of FUE (haartransplantatie) is dit ook een zeer geschikte behandeling. Het is zo te camoufleren met micro haar pigmentatie, dat dit een stuk minder opvalt.

 
 

DUN BEHAARDE EN KALENDE PLEKKEN

Deze behandeling is ideaal voor iedereen die de bestaande haardos optisch voller wil laten lijken. Deze behandeling is zeer geschikt voor zowel mannen als vrouwen.