MHP Laser haar tattoo

Tattoo Verwijderen

Tattoo Laseren

TATTOO VERWIJDEREN OF COVEREN?

Bij ons kunt u terecht voor informatie over het laten verwijderen of veranderen van uw bestaande tatoeage. Wij zijn gecertificeerd voor het gebruik van onze Q-Clear ™ Q-switched laser en kunnen u dus het beste bieden wat er op het gebied van tattoo-correctie/verwijdering te krijgen is. Veel tatoeages zijn met opzet gezet maar soms kun je er na een periode niet meer tevreden over zijn. Met de huidige technieken is het mogelijk om tatoeages littekenvrij te verwijderen.

tattoo verwijderen 1
tattoo verwijderen 2

AANTAL BEHANDELINGEN

Voor een tattoo verwijderen zijn meestal 3 tot 5 behandelingen nodig. Een tatoeage die professioneel is gezet heeft gemiddeld 8 tot 15 behandelingen nodig om volledig te zijn verwijderd. Een behandeling vindt plaats 1 maal in de 6 tot 8 weken. Dit omdat het lichaam tijd nodig heeft om de inktdeeltjes af te voeren.

EINDRESULTAAT

Wanneer de tatoeage is verwijderd kan de huid waar de tatoeage heeft gezeten nog wat lichter van kleur zijn. Na een paar maanden zal de kleur van de huid weer bijtrekken en is het niet tot nauwelijks nog zichtbaar waar de tatoeage heeft gezeten.

COVEREN

Wilt u graag een bestaande tatoeage laten coveren dan kan een aantal laserbehandelingen de perfecte oplossing zijn. Deze wordt doormiddel van de laser techniek minder zichtbaar gemaakt, zo kan de tattoo artist er een mooi nieuw kunstwerk van maken.

Prijslijst

Enkele punten 45,00 euro

Lettertje of vergelijkbaar 50,00 euro

Naam klein 55,00 euro

Naam groot (groter dan 7 cm)

Prijzen per formaat per cm²

Let op:

* Tatoeage afmeting tussen lengte en breedte = cm² * Het verwijderen van zwarte tatoeages bestaat uit minimaal 5 behandelingen

** Het verwijderen van gekleurde tatoeages bestaat uit 8 tot 12 behandelingen. Meerdere en/of grotere tatoeages in overleg.

*** Aan de prijzen kunnen geen rechten worden ontleend, dit is een indicatie. Het is mogelijk dat het verwijderen van uw tatoeage goedkoper of duurder is. Dit kan onder andere afhangen van de soort inkt en de tijd dat u uw tatoeage al aanwezig is.